Blog-abonnementen voor advocaten

Blog-abonnement ‘schrijven’ 

Het blog-abonnement ‘schrijven’ van mr. schrijver is er voor die kantoren die het liefst doen waar ze goed in zijn: adviseren en procederen.

mr. schrijver neemt met dit abonnement het werk aan de kantoorblog volledig uit handen. Dat betekent: wél de lusten van legal contentmarketing, maar níet de lasten. Wél mee met je tijd, meer bezoekers op je site en dus meer cliënten. Maar níet op zoek naar inspiratie en behoeften van de doelgroep. Géén gedoe met zoekwoorden en zoekmachine optimalisatie, géén sessies om de schrijfstijl van verschillende advocaten op elkaar af te stemmen en géén deadlinestress.

Met een blog-abonnement van mr. schrijver ben je verzekerd van goede en relevante juridische blogs, die exclusief voor jullie kantoor zijn geschreven. Uiteraard zijn ze goed leesbaar en passen ze bij kantoor. Omdat mr. schrijver de blogs optimaliseert voor Google zal jullie website stijgen in de natuurlijke zoekresultaten.

Je kunt bij mr. schrijver terecht voor de volgende blog-abonnementen ‘schrijven’:

  • 1 blog per week
  • 1 blog per 14 dagen
  • 1 blog per maand

 

Werkwijze 

Na het afsluiten van één van deze abonnementen maken we eerst een afspraak voor een strategiegesprek. Daarin bespreken we de contentkalender voor de komende maanden: welke onderwerpen willen jullie belichten? Wanneer publiceren we welke blogpost? Waar kunnen blogs aansluiten bij evenementen, zoals een door jullie georganiseerde workshop of lezing? Ook staan we uitgebreid stil bij de doelen en doelgroep van jullie blog en de gewenste tone-of-voice van kantoor.

Vervolgens stuur ik jullie afhankelijk van het abonnement elke week, elke 14 dagen of elke maand een op maat gesneden blogpost, kant-en-klaar en SEO-vriendelijk geschreven. De inhoud is afgestemd op jullie doelgroep en de blog is uiteraard helder geschreven, in jullie tone-of-voice.

Willen jullie tussentijds inspringen op de actualiteit (nieuwe jurisprudentie of andere ontwikkelingen) dan is dat uiteraard geen probleem. We schuiven het geplande onderwerp door en ik schrijf een actuele blog voor jullie.

 

Blog-abonnement ‘redigeren’

Het blog-abonnement ‘redigeren’ is er voor die kantoren die hun blogs liever toch zelf schrijven.

Met een redactieronde van mr. schrijver ben je verzekerd van correcte, leesbare, heldere en consistente blogs, afgestemd op de doelgroep en passend bij de tone-of-voice van jullie kantoor. Daarnaast ontvang je bij elke blog vele SEO-tips, zoals SEO-kopjes en teksten voor de title tag en meta description.

mr. schrijver zet met dit abonnement letterlijk de puntjes op de i. Je kunt bij mr. schrijver terecht voor de volgende blog-abonnementen ‘redigeren’:

  • 1 blog per week
  • 1 blog per 14 dagen
  • 1 blog per maand

 

Werkwijze

Na het afsluiten van één van deze blog-abonnementen hebben we altijd een kort (telefonisch) intakegesprek, waarbij we aandacht besteden aan de doelen en doelgroep van jullie blog en de gewenste tone-of-voice van kantoor.

Vervolgens sturen jullie in de frequentie die we hebben afgesproken het concept blog naar mr. schrijver en ontvangen jullie het binnen twee werkdagen geredigeerd en voorzien van SEO-extra’s retour.

 

Ook geïnteresseerd?

Ben jij ook geïnteresseerd in één van deze blog-abonnementen? Neem dan contact met mij op om te bespreken welk abonnement het beste bij jullie kantoor past. Op alle abonnementsvormen van mr. schrijver ontvang je nu tijdelijk een korting van 10%!

Voor kantoren die behoefte hebben aan een andere samenstelling van hun content (blogs in combinatie met een nieuwsbrief en/of social media posts) maakt mr. schrijver graag een maatwerkofferte.