Wat opdrachtgevers zeggen

mr. schrijver kan zelf wel opschrijven hoe ze werkt, wat ze allemaal doet en waar je op mag rekenen, maar liever laat zij enkele van haar opdrachtgevers aan het woord:

 

“Alexandra heeft direct telefonisch contact gezocht nadat ik haar had benaderd voor het schrijven van een artikel. Alexandra is zeer aangenaam in de communicatie, tijdens het gesprek vond ik het opvallend hoe goed zij zich probeerde te verplaatsen in de wensen en behoeften vanuit mijn kant. Alle zaken werden van tevoren goed afgestemd. Zoals afgesproken ontving ik in korte tijd een tekst van topkwaliteit. Het betrof een concept maar aanpassingen waren niet nodig. Alexandra is een uitstekend tekstschrijver en prettig in de omgang.”

 

Marnix de Munck, Sooda Internetbureau B.V.

 

“Tijdens de bouw van onze nieuwe website hebben wij Alexandra gevraagd onze teksten te herschrijven en te optimaliseren voor SEO. Vanaf het begin hebben we erg prettig met Alexandra samengewerkt. Alexandra doet niet alleen wat je vraagt maar denkt ook mee in het hele proces. Waar liggen kansen, hoe kunnen we deze kansen optimaal benutten? Mede dankzij de grote betrokkenheid van Alexandra is het ons gelukt om in een zeer korte periode een prachtige website met uitstekende content te realiseren. Dankzij deze succesvolle samenwerking schakelen wij mr. schrijver tegenwoordig ook in voor losse opdrachten.”

 

Birgit Kwinten, BANNING Advocaten

 

“Alexandra verstaat haar vak en is met recht een mr-schrijver te noemen. Ze is doortastend en heeft onze behoefte in een leuk intakegesprek snel doorgrond. Daarna is Alexandra met veel enthousiasme en professionaliteit aan de slag gegaan. De teksten voor onze website heeft ze snel opgeleverd. Over het resultaat en de samenwerking zijn we erg tevreden.”

 

Loes van Kooten-Hendriks, HJ Advocaten & HJ Mediation