Over Alexandra

Tekstschrijver en jurist

mr. schrijver is het tekstbureau van mr. Alexandra Vuijk, tekstschrijver en jurist:

Teksten analyseren, argumenteren en spelen met taal heb ik altijd boeiend gevonden. Een studie rechten lag daarom voor de hand. Na mijn studie ging ik aan de slag bij het Openbaar Ministerie: spannende zaken, grote dossiers en lastige uitspraken analyseren, argumenteren en veel schrijven. Daarna rolde ik een leidinggevende functie in bij datzelfde Openbaar Ministerie.

Op enig moment maakte ik de balans op. Wat vind ik nu eigenlijk het allerleukst? Strafzaken behandelen, leiding geven, of spelen met taal? Het bleek overduidelijk het laatste te zijn: met tekst de kern of juist een gevoelige snaar raken, kort en bondig weergeven wat er is gebeurd of wat de bedoeling is. Broeden op lastige materie en dan een mooi ei leggen.

 

Ik besloot het roer om te gooien en te starten als freelance copywriter!”

 

Alexandra heeft de hbo-opleiding schriftelijke communicatie en redactie met succes afgerond. Zij is daarnaast gespecialiseerd SEO-tekstschrijver.

Betrokken en betrouwbaar

Alexandra is enthousiast, betrokken en oprecht geïnteresseerd in haar opdrachtgevers. Als het op de opdracht aankomt vraagt zij net zo lang (kritisch) door tot de boodschap helder is. Alexandra beschikt over een uitstekend analytisch vermogen en dringt snel tot de kern van de zaak door. De teksten van mr. schrijver zijn helder. Ze zijn ook goed gestructureerd, zorgvuldig en passen bij de uitstraling van je bedrijf. Ze zijn uiteraard afgestemd op de doelgroep. Toegezegde deadlines zijn heilig, Alexandra haalt ze altijd.

Met mr. schrijver haal je met recht een meesterlijke tekstschrijver in huis!

Overigens: ook voor bedrijven buiten de juridische context schrijft mr. schrijver met liefde content.

Ook enthousiast of nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact op. Eerst nog wat meer lezen over eerdere opdrachten, wat opdrachtgevers zeggen, of de diensten waarvoor je mr. schrijver kunt inschakelen? Dat kan natuurlijk ook.